JF-Stoll har udviklet kombinationen tværbånd foran for udfodring og halmblæserudstyr - ligeledes placeret foran på blandevognen.

Kombinationen af en 120 centimeter bred åbning til tværbåndet foran for udfodring og frontmonteret halmblæser er aldrig set før, hvilket har gjort det muligt for JF-Stoll at tage patent på det unikke design.

Den brede åbning giver en stor udfodringskapacitet ved tørre foderblandinger, hvilket kun er muligt ved brug af tværbånd. Tværbåndet ”trækker” det tørre foder ud af den store åbning uden risiko for, at der opstår blokeringer. Udfodring med frontmonteret tværbånd giver det optimale udsyn til udfodringen i begge sider samt en enorm kapacitet.

Ved halmstrøning sænkes enheden med doserings-rotor og bundplade ned over tværbåndet for at sikre transport af halm til turbinen. Rotoren sikrer et jævnt flow af halmen til turbinen uden risiko for blokering af kastehjulet.

Skift fra udfodring til halmstrøning sker hydraulisk fra traktorkabinen, hvorfra der er et godt udsyn til tværbåndet ved udfodring til højre eller venstre side.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med en kapacitet på 32, 38 eller 45 kubikmeter er der plads til adskillige firkant- eller rundballer, hvilket effektiviserer det daglige arbejde på kvægbruget.

Multi-serien starter med VM 10-1 B M - og slutter med den tre-sneglede VM 45-3 B M.