RMH Farm Manager V8 er navnet på det opdaterede managementsystem, som er integreret med Feed Navigator vejeboksene, der er den foretrukne vejeboks på RMH-fuldfoderblandere.

Alle data kan hurtigt udveksles mellem vejeboksene på blandemaskinerne og pc'en i staldkontoret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

RMH Farm Manager V8 er et komplet system. Når landmanden først har købt programmet, er der adgang til alle funktioner fra starten.

Derudover er programmet indrettet således, at enkelte funktioner kan bruges eller fravælges uden at det forstyrrer basisdelen. Softwaren installeres på landmandens egen PC. Der er altså ikke dataudveksling med andre systemer, med mindre landmanden selv sender oplysninger ud af systemet eller giver sine rådgivere adgang.

- Den nye RMH Farm Manager V8 er først og fremmest blevet endnu mere brugervenlig. De fleste brugere kan umiddelbart finde ud af alle grundlæggende funktioner og standardrapporter. Systemet rummer imidlertid utallige muligheder for at generere individuelle oversigter og analysere bedriftens fodring - både rent fysiologisk og økonomisk, forklarer HCP Danmark, der importerer RMH-blandere.

Niels B. Nielsen, der er ansvarlig for HCP Danmarks salg af RMH fuldfoderblandere i Danmark, ser store muligheder i den nye software.

- Vi får flere og flere kunder, der ønsker at kontrollere alt om deres fodring. Hvor vejeboksene tidligere kun blev brugt til at styre blandingsforholdene mellem de forskellige ingredienser, er det nu komplette systemer med mange blandingsrecepter, daglige justeringer og knivskarp opfølgning, siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med det nye system kan mælkeproducenterne optimere fodringens nøjagtighed, følge op på omkostningerne og endda kontrollere hvem af medarbejderne, der arbejder med størst nøjagtighed – alt sammen emner, der kan forbedre bundlinjen.