Claus Drøhse går anderledes konkret til sit arbejde og stiller store krav til alle, han arbejder sammen med. Heldigvis er hans dyrlæge begejstret for at blive udfordret.

Det skulle egentlig have været et interview om, hvordan man får has på mælkefeber, når hverken kalk i diverse afskygninger eller sursalte virker. Det blev det selvfølgelig også (se side 8). Men Claus Drøhse kom rundt om så mange ting, at historien kom til at handle om meget mere, herunder ledelse og at tro på sig selv og den retning, man vil trække bedriften i.

Aftalen var, at vi skulle mødes på hans staldkontor. Han kom fire minutter for sent. "Claus er selvudnævnt tidsoptimist, for der er virkelig mange ting, han gerne vil," undskyldte Susanne Sommerlund, hans tilknyttede dyrlæge, som kender ham godt. Hun var her også, punktligt selvfølgelig, og med en masse papirer med statistik på sygdomstilfælde på bedriften.

Tidsoptimist er der brug for at være for Claus Drøhse. Han er i skrivende stund ved at tage en diplomuddannelse i ledelse, fordi ledelse og økonomi interesserer ham "sindssygt meget". Han har været med i ejerkredsen på bedriften, som drives som et interessentselskab sammen med hans far, siden 2009.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind