Malkning er og bør være et betroet erhverv. Det er her, det endelige niveau for fødevarens kvalitet bliver lagt. På den korte bane kan forbrugeren få et bedre produkt, og på den lange bane har malkningen stor betydning for yversundheden.

En større amerikansk undersøgelse viser, at det ikke kun er gennemførelse af optimale - korrekte - malkeprocedurer, der øger malkehastighed og forbedrer yversundheden. Er der nedskrevne protokoller og/eller træning af malkerne, med regelmæssig opfølgning, bliver effekten større.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.