Lyt til artiklen:

Årets kvægelev er et scoop for enhver virksomhed

00:00
Hastighed: ???x
02:19

Årets kvægelev er et 'scoop for enhver virksomhed". Skriver juryen i sin begrundelse for at vælge Isabella van Noordenne.

Nysgerrig, dygtig og grundig. Sådan beskrives Isabella van Noordenne fra Gråsten Landbrugsskole, der netop har vundet prisen som Årets Kvægelev 2024, skriver L&F i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Prisen blev uddelt foran knap 2000 deltagere til Kvægkongres 2024 i Herning Kongrescenter.

Her sagde Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, blandt andet om vinderen:

-Juryen har lagt vægt på, at Isabella har et ønske om hele tiden at udvikle sig. Hun forstår de økonomiske konsekvenser af de beslutninger, der tages. Hendes arbejdsgiver udtaler, at hun er `'et scoop for enhver virksomhed'.

-Isabella er stolt af sit job og sit erhverv. Hun brænder for at vise kvægbruget frem for folk udenfor erhvervet og drømmer om at trække dem tættere på, så vi kan sparre med hinanden.

Hun ser fremad, ser muligheder og har fokus på den udvikling, landbruget skal igennem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rørt vinder

Det var en meget rørt vinder, der takkede sine kollegaer, sit praktiksted, sin far og sine veninder.

Isabella van Noordenne er indstillet af Maarten Damsteegt, Hedsgaard, Tinglev, hvor hun er i praktik, når hun ikke går på Gråsten Landbrugsskole.

Han har indstillet Isabella til prisen, fordi hun er:

'Drømmen om en elev" - målrettet og ønsker hele tiden at udvikle sig. Hun ser fremad, og ser muligheder i stedet for begrænsninger, og kan se økonomiske konsekvenser på længere sigt. Nysgerrig, dygtig og grundig. Hun tager ansvar og løfter resultaterne.

Det er Landbrug & Fødevarer, sektor for Kvæg, der hvert år uddeler pris som Årets elev. Prisen er målrettet elever på landmandsuddannelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Isabella var der to andre dygtige finalister til prisen. Det var Ida Marie Dalhede fra Dalum Landbrugsskole og Nanna Christine Schmidt fra Gråsten Landbrugsskole.