Lyt til artiklen:

Nyt samarbejde skal få markrobotter ud til kunder i Skandinavien

00:00
Hastighed: ???x
02:40

Abonnementsartikel

Agrointelli er i gang med at sætte et bredt forhandlernetværk op i Europa. I Skandinavien bliver forhandleren et nyt og ambitiøst samarbejde mellem AllAgBots Nordic.

Robotti er en autonom løsning til mange udfordringer i marken, såsom manglende kvalificeret arbejdskraft i spidsperioder, behov for at sprøjte mindre og mere præcist i specialafgrøder samt at lette jordpakningen i marken. Det er generelle udfordringer i Europa såvel som globalt.

Derfor er Agrointelli i gang med at opbygge et forhandlernetværk i hele Europa. På det skandinaviske marked har man netop indgået samarbejde med AllAgBots Nordic, som er Thorsen Teknik og FMR Maskiners samarbejde om robotløsninger i marken.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

- Vores Robotti-forhandlere vil blive en forlænget salgsarm for Agrointelli, hvor vi bistår med teknisk support, demomaskiner og mål for det fælles samarbejde, siger CCO Jakob Bebe.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Partnerskab i Skandinavien skal sikre service og support

I Danmark er de to danske virksomheder, Thorsen Teknik og FMR Maskiner gået sammen om at etablere en forretning, der skal sikre flere og bedre autonome robotløsninger i Danmark, Norge og Sverige. Virksomhederne kalder samarbejdet for AllAgbots Nordic, og det første produkt i porteføljen bliver Robotti.

I Agrointelli er man glade for det ambitiøse samarbejde, der bliver dannet gennem AllAgbots Nordic.

- Det er to selvstændige virksomheder, der er stærke på henholdsvis salg, teknik, service og support. Og de har set en mulighed i at komme ind på markedet som en samlet enhed, der vil være vores samarbejdspartner i Skandinavien. Vi glæder os rigtig meget til at skabe et etableret marked gennem AllAgbots Nordic, siger CCO hos Agrointelli, Jakob Bebe.

- FMR er en rigtig stærk sælger i markedet, og vi er en teknisk stærk virksomhed. Gennem vores samarbejde kan vi levere en total løsning til vores kunder - Robot, knowhow, service og support. Derudover slår vi også vores markeder sammen, så vi bliver det førende hus i norden for robotteknologi til landbruget, fortæller Torben Thorsen ejer af Thorsen Teknik.

Ejer og indehaver af FMR, Henrik Rasmussen, ser frem til at få autonomien ud i landbruget.

- Vi har haft et tæt samarbejde med Agrointelli fra begyndelsen, så dannelsen af AllAgbots er en naturlig forlængelse af vores tætte samarbejde, hvor vi nu, sammen med Thorsen Teknik, skaber en forretning, der skal sikre flere autonome enheder i Skandinaviens landbrug, siger Henrik Rasmussen.

- Agrointelli har gennem en årrække udviklet på Robotti, og de står nu med en robot, der er kommercielt klar til at indtage markedet. Og det glæder vi os til, at vi kan bidrage med gennem AllAgbots Nordic.