Automatisk oplæsning:

Covid 19 aflyser Agro Nord 2021

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Det igangværende smitteudbrud med stramme restriktioner i samfundet gør, at årets Agro Nord den 28. april bliver aflyst.

- Udsigterne til at situationen omkring smittespredning og restriktioner bliver væsentlig forbedret i foråret er for usikre til at vi tør sætte gang i planlægningen, siger Henrik Dalgaard, formand for Agro Nord.

Styregruppen bag Agro Nord afholdt møde i slutningen af november 2020, hvor den planlagte gennemførelse af Agro Nord onsdag d. 10. marts 2021 blev drøftet, skriver Agro Nord i en pressemeddelse.

Dengang blev styregruppen enige om at datoen for en eventuel gennemførelse af Agro Nord 2021 skulle udsættes, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at gennemføre malkekvægsudstillingen.

På mødet i november besluttede man derfor at arbejde henimod en gennemførelse af arrangementet onsdag d. 28. april 2021. Det ville dog være en klar forudsætning, at udsigterne omkring smittespredning og restriktioner i forhold til forsamlingsforbud skulle se lysere ud i januar, for at det ville være realistisk at gennemføre udstillingen i slutningen af april.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den aktuelle situation omkring Covid-19 er netop blevet drøftet på et virtuelt møde i styregruppen. Konklusionen på mødet er desværre, at udsigterne på ingen måde er blevet lysere i forhold til vores forventninger for de kommende måneder. Derfor har styregruppen måtte tage den meget triste beslutning, at Agro Nord i foråret 2021 bliver aflyst.

- Det er med blødende hjerte, at vi tager denne beslutning, udtaler Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Klar til 2022

Arrangørerne ser nu frem til at planlægge et fantastisk Agro Nord igen i 2022.
Datoen er fastlagt til onsdag d. 9. marts 2022, slutter Henrik Dalgaard og Brian Otte i forening.