Igen i år kan danskerne finde et juletræssalg hos en landmand via Åbent Landbrugs hjemmeside, aabentlandbrug.dk, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

- Vi har et site og en Facebook-profil, som mange besøger, og det skal vi selvfølgelig udnytte, også uden for ugerne op til Åbent Landbrug. Danskerne skal have mulighed for at komme på landet året rundt. I denne tid er det oplagt at fortælle, at de kan finde juletræet hos en landmand. Det er en god historie, at det altså er hyggeligst at komme en tur på landet og hente familiens juletræ. Det har vi haft god succes med, så det gentager vi selvfølgelig, fortæller Jan Morre Christensen, projektleder i Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nu 5. gang, at politiske medlemmer af en landbo- eller familielandbrugsforening har mulighed for et ekstra gratis skud i marketingsbøssen i forhold til træsalget.

I juletræssæsonen promoveres danskernes mulighed for at hente årets juletræ via Åbent Landbrugs Facebook-profil, som har mere end 33.000 følgere.

Vil du være med? Skriv til aabentlandbrug@lf.dk eller kontakt Jan Morre Christensen på 2488 3919. Det er gratis at få plads på juletræssælgernes danmarkskort, hvis du har et politisk medlemskab i en lokal forening, skriver Landbrug & Fødevarer.