Tulip skal have genskabt indtjeningen i England og ansætter ny CEO. Andrew Craknell er mnden, der skal lede den nødvendige genopretning af Tulip Ltd. Den nye CEO kommer med stor erfaring fra fødevarerbranchen og den engelske detailhandel.

- Vi er midt i en stor genopretning i England, og vi har haft fokus på at finde en leder med både indgående kendskab til produktion og kommerciel tyngde, siger Jais Valeur, CEO i Danish Crown.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nyudnævnte CEO i Tulip Ltd. kommer fra en stilling som koncerndirektør i 2 Sisters Food Groups red meat division.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Tulip Ltd. og blive en del af Danish Crown familien på et så vigtigt tidspunkt for selskabet. Selv om der lige nu er en enorm usikkerhed både i Storbritannien og globalt, mener jeg, at Tulip Ltd. har et godt udgangspunkt for at skabe vækst, siger Andrew Cracknell.

Den 55-årig CEO er født ind i fødevarebranchen. Hans far var direktør i Anglo Beef Processors, hvor Andrew Cracknell startede sin karriere for 25 år siden.

Andrew Cracknell tilført erfarne kræfter fra Danish Crown der skal hjælpe ham med genopretningen af den engelske afdeling. Kurt T. Pedersen, der siden 2015 har været Vice President Supply Chain, får ansvaret for fersk kød.