Det familieejede aktieselskab S.A. Christensen har gjort, hvad det kunne for at støtte sine kunder i krisen. Og selvom der er nogle, som er tvunget til at lukke ned, er der også andre, som får lov at investere.

- Det, de typisk foretrækker, er malkestalde, siger Claus Brinks, regional salgschef i Danmark, Norge og Sverige for S.A. Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I de 77 år virksomheden har eksisteret, har den udvidet sig til at dække 65 eksportlande, men det er Danmark og Holland, som ifølge Claus Brinks rent omsætningsmæssigt er de største lande.

- Vi er blandt de fem i verden, som tilbyder fullline i malkeudstyr - det vil sige fra spandemaskine til malkerobotter, fortæller Claus Brinks.

Men det er som nævnt mest malkestalde, der er bud efter for tiden.

- Det er typisk mælkeproducenter med fire eller flere malkerobotter, og som gerne vil fordoble, men ikke kan se robotter som en løsning, siger Claus Brinks.

Læs mere i Bovi

Læs mere i den nyeste udgave af Bovi, der udkommer fredag den 20. marts.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har du abonnement på bladet kan artiklen allerede nu læses på www.bovi.dk. Ikke-abonnenter kan også læse artiklen på hjemmesiden ved at købe adgang til artiklen - klik her. Der kan bestilles abonnement på www.bovi.dk eller 7620 7970.