Proteinpriserne er høje på både økologiske og konventionelle proteinkilder. 1.000 gram konventionelt suppleringsprotein koster cirka 5 kr, og det økologiske koster cirka 12 kr/kg. Derfor kan der være god økonomi i at nedsætte behovet for indkøbt protein ved at forøge græsensilagens proteinindhold og køernes optagelse af den samlede mængde græsensilage.

Det kan du gøre ved at tilpasse slætstrategien og vælge græsblandinger, der passer til din bedrift og fodersituation. Se ikke alene på græsarter, men også på græssorter.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.