Arrangementer

Tilføj arrangement
, Andet

ØkoERFA jordens frugtbarhed intromøde

ERFA-gruppe om jordens frugtbarhed
Velas Økologi starter en ny ERFA-gruppe, hvor fokus vil være på jordens frugtbarhed. ERFA-gruppen mødes fire gange om året, og her kigger vi nærmere på betydningen af jordens frugtbarhed, og hvilke muligheder du - som økolog - har for at øge frugtbarheden af din jord.

Indenfor de seneste par år har vi set flere ekstreme vejrhændelser, som har indvirkning på udbyttet af afgrøderne. Derfor er det afgørende at forholde sig til jordens frugtbarhed, og hvad du kan gøre af tiltag for at sikre et stabilt udbytte.

Vær med fra starten
Vær med fra starten, hvor vi holder intromøde hos Jens Gustaf Bock i Randers. Her har vi inviteret Landskonsulent Annette Vibeke Vestergaard fra SEGES til at være gæste-indlægsholder.

Dagens program:
9.30 – 10.15: Kaffe / hygge/vært fortæller/bordet rund, samt oplæg v. inviteret gæst.

10.15 – 11.15: Hullet i jorden – hvad kan det fortælle?

11.15 – 12.00: Retur til bordet – herunder

Oprettelse af gruppe i WatsApp for udveksling af beskeder og billeder/ videoer
Forventninger fra deltagerne
Næste gang (vært/emne – efterafgrøder og jordens frugtbarhed). Næste vært kan etablere forskellige typer af efterafgrøder
12.00 – 12.30: Velas er vært med sandwich + vand.

Du får rig mulighed for at sparre og vidensdele med dine økologiske kollegaer.

Gruppen består af seks til ti deltagere, og møderne bliver afholdt på skift ved hver af deltagerne. Vi forventer, at vi er nået rundt til alle deltagere efter to år.

Branchejob logo
Magnum-legenden vækkes igen til live

Magnum-legenden vækkes igen til live

Case IH er nu klar med den nye Magnum-generation til de danske marker, og der er tale om en ny æra for den legendariske Magnum-serie.

Udvalgte PARTNERS

reklame