Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Vølund: Køb varmepumpen hos den lokale installatør

Af esu - 11. jan. 2018 KL. 10:55

Ifølge Vølund Varmeteknik er der ingen der kender landmanden og hans installationer bedre end den lokale smed eller vvs-installatør.

Vølund Varmeteknik har et landsdækkende samarbejde med erfarne vvs-installatører, som i forvejen kommer hos landmændene og derfor kender deres forhold og installationer til bunds. Det giver klare fordele for alle parter, da man kan kombinere og optimere forskellige løsninger og produkter, mener firmaet. Det skriver Vølund Varmeteknik i en pressemeddelelse.

- Vi kommer ind i billedet som vvs-installatørernes forlængede arm. Vi hjælper dem med dimensionering, projektering, installation og igangsætning, ligesom vores egne serviceteknikere altid er i nærheden, hvis landmanden har brug for assistance uanset tidspunkt på døgnet, fortæller Vølund Varmetekniks landbrugsekspert Niels Kjær Nørgaard.

Han understreger, at samarbejdet betyder tryghed og sikkerhed, både for landmanden og vvs-installatøren. En opskrift, som Vølund Varmeteknik med succes har fulgt i årevis.

På Nutrifair kan landmænd - og installatører - for første gang møde Vølund Varmeteknik og få en snak om gyllekøling, varmepumper og jordvarmeanlæg. Løsninger som i mange tilfælde betyder, at landmændene fuldstændigt kan droppe fossile brændselstyper som olie - og spare op til 50-60 pct. på varmeudgifterne.

Marginaler giver bonus

Det er ofte i marginalerne, at den store gevinst ligger, så tilbagebetalingstiden kan komme helt ned på blot 2-5 år, forklarer Niels Kjær Nørgaard:

- Det er en kombination af at have den helt rigtige tekniske løsning, der er udviklet og toptunet gennem fire årtier, og så at kunne navigere i junglen af tilskudsordninger, kende myndighedskravene og ikke mindst at have prøvet det før. Det er sådan, at man minimerer risikoen for forsinkelser og dyrtkøbte erfaringer - og sikrer en optimal løsning, der opfylder landmandens behov og indfrier bankens ønsker.

På firmaets hjemmeside volundvt.dk kan man finde referencer på anlæg hos blandt andre landmænd, der opvarmer fare- og smågrisestalde ved hjælp af jordvarme og gyllekøling.

Vølund Varmeteknik i Videbæk har leveret varmetekniske produkter til den danske befolkning gennem mere end 140 år og er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre konstant fokus på produktudvikling og -forbedringer.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame