En skolekammerat, som arbejdede på lageret hos Hylleberg (som firmaet hed dengang), skaffede Martin jobbet som fejedreng. Efterfølgende blev det så til en lærlingeuddannelse som landbrugsmaskinmekaniker. Med uddannelsen fulgte skoleophold både i Viborg og Aars.

Reparation af traktorer lavede man ikke hos Hylleberg i Rødkærsbro, så Martin måtte en tur omkring Jægerspris, hvor man havde filialen Hylleberg-Dalby, så der også kunne komme traktoreparation på CV'et. Efter endt udstationering i Jægerspris, vendte Martin tilbage og fuldførte sin læretid hos Hylleberg i Rødkærsbro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter i 2008 at have gennemført et generationsskifte, hvor Per Rasmussen, Heine og Michael Hylleberg kom til at stå i spidsen for firmaet, skiftede firmaet Hylleberg navn til Grimme Skandinavien.

Martin har løbende i sin ansættelse sørget for at holde sig fagligt opdateret, sådan at han har kunne følge med den konstante udikling landbrugssmaskiner er i.

Martin er gift med Sabine og de har tre børn: Frederik 11 år, Dicte 7 år og Valde på 2 år. I fritiden går blandt andet med ombygning af familiens hus. Og der skal jo også være tid til at makke lidt med bil og traktor i fritiden.

- Her er jeg jo nok arveligt belastet. Min far makkede også altid med alt muligt i fritiden, så æblet falder nok ikke langt fra stammen. Jeg vil jo helst lave det hele selv, for så ved jeg hvordan det er lavet og ikke mindst, at det er i orden, siger Martin.