Thy Traktor & Maskinservice ved Thisted bliver ny Krone-forhandler i Nordjylland. Maskinhandlen skal dække det nordvestlige hjørne af Jylland fra Struer op mod Fjerritslev. Det fortæller Claus Fey fra Brøns Maskinimport, som importerer Krone-maskinerne til Danmark.

- Vi har en del maskiner kørende i det område, og vi har følt, at vi godt kunne bruge en ekstra hånd, når det gjaldt om at servicere kunderne deroppe bedst muligt. Vi har været i dialog med Kurt Bliksted hos Thy Traktor & Maskinservice siden Agromek, og nu er det hele faldet på plads, siger Claus Fey, som er sælger hos Brøns Maskinimport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thy Traktor & Maskinservice har i forvejen Deutz-Fahr og minilæssere fra Giant i sortimentet, og nu skal forretningen også servicere og sælge maskinerne fra tyske Krone.

- Thy Traktor & Maskinservice skal tage vare på de eksisterende kunder i lokalområdet og servicere dem med reservedele. Selvfølgelig håber vi også, at der bliver solgt nogle maskiner, siger Claus Fey, som fortæller, at tilstedeværelsen i lokalmiljøet er en vigtig konkurrenceparameter.

- Hvis man skal overbevise kunden om en investering i en maskine, så er det vores erfaring, at det er vigtigt, man er i nærområdet. Vi har et godt overblik over de maskiner, der kører rundt i området omkring Thy, og vi vil sørge for, at Thy Traktor & Maskinservice får de rigtige reservedele på lager til netop de maskiner. På den måde kan vi servicere dem bedst muligt lige fra starten, siger Claus Fey.

Thy Traktor & Maskinservice får også maskiner til udstilling, ligesom medarbejderne vil deltage i kurser på Krone-fabrikken i Tyskland, så de er klædt på til både salg og servicering af det nye mærke.

Krones mest udbredte produkter er river, skårlæggere og vendere samt pressere.