Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sektordirektør for planter er på plads

Af mod - 15. feb. 2017 KL. 11:41

Seges har ansat den nye sektordirektør for planter.

Det bliver Troels Skovsby Toft, 51 år. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i planteavlsafdelingen i Patriotisk Selskab.

Troels Skovsby Toft er født i Askov ved Vejen, hvor han også tog studentereksamen. Efter 3 år med pladser ved landbruget i ind- og udland, blev han uddannet agronom fra Landbohøjskolen og begyndte sin erhvervskarriere som planteavlslærer på Dalum Landbrugsskole. Fra 1993-98 arbejdede han som planteavlskonsulent på Sydfyns Landbocenter i Svendborg, og kom efterfølgende til Patriotisk Selskab. Her blev han i 2005 udnævnt til seniorkonsulent og i 2007 chefkonsulent og leder af afdelingen.

Den nye direktør har en bred og alsidig baggrund, blandt andet som forfatter af faglige artikler og deltagelse i diverse konkurrencer om planteproduktion, herunder de tyske Feldtage. Troels Skovsby Toft har også fungeret som censor ved landbrugsuddannelserne.

Den nye sektordirektør er gift og har en voksen datter. I fritiden driver han blandt andet et mindre landbrug, og nyder at gå på jagt.

Torben Hansen, formand for Landbrug & Fødevarer, Planteproduktion, glæder sig over, at den sidste af Seges' nye sektordirektører nu er på plads.

- Troels Skovsby Toft kommer til SEGES med en lang erfaring fra rådgivningen. Han er vant til at arbejde med de konkrete problemstillinger i planteavlen og finde gode løsninger. Den praksisnærhed og fokus på landmandens bundlinje er en uhyre vigtig egenskab for den nye direktør, og det besidder Troels Skovsby Toft. Han vil være garant for at de løsninger, som vi skaber, kommer ud at arbejde i praksis. Blandt andet fordi, han er en stærk og dygtig kommunikator. Derfor er han et helt rigtigt valg til rollen som sektordirektør, siger Torben Hansen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame