Der er fortsat godt gang i salget af landejendomme. Det er en tendens, som LandboGruppen Midtøst glæder sig over.

- Vi har et rigtigt godt flow i specielt de nye sager, som vi har fået ind i år. Vi har en beskeden gennemsnitlig liggetid på seks måneder, og det er en positiv udvikling for de ejere, der gerne vil sælge deres landejendomme, siger statsaut. ejendomsmægler Alex Holst Christensen fra LandboGruppen Midtøst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De ejendomme, der bliver solgt flest af, er mindre ejendomme med 30-50 hektar jord til. Større ejendomme til salg er efterhånden en mangelvare, mener Alex Holst Christensen:

- Vi mangler faktisk ejendomme, både mindre og større, for jeg tror på, at vi kan sælge endnu mere. Køberne er der, og selvom der ikke er blevet færre krav fra bankernes side, så oplever vi fortsat en god købekraft hos vores kunder, siger han.

LandboGruppen Midtøst er ejet af rådgivningsvirksomheden LMO, som har til huse i Søften, Horsens, Viborg og Aars. Med ansættelsen af to lokalkendte medarbejdere pr. 1. november vil LMO og LandboGruppen Midtøst stå stærkere.

De to er René Sørensen, der er statsaut. ejendomsmægler og kommer fra en stilling som ejendomsmægler hos EDC i Viborg. Den anden er Niels Sørensen, 47 år, der bidrager med sin erfaring fra den finansielle sektor, hvor han i over 25 år har rådgivet primært erhvervs- og landbrugskunder. Han kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Østjysk bank i Skanderborg.