Jyllands-Postens nye erhvervsside på nettet kan i dag fortælle, at Danish Crown står over for en børsnotering sandsynligvis i anden halvdel af 2015.

Men det afviser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Man har igennem en længere årrække drøftet, hvordan fremtidig kapital til en vækststrategi sikres, men der er intet aktuelt i sagen - og en eventuel børsnotering har ikke været drøftet i koncernen igennem de seneste to år.

Derfor afviste Danish Crowns bestyrelsesformand, Erik Bredholt, også journalisternes antagelse i samtalen med Jyllands-Posten.

- Jeg er rystet over journalistens udlægning af vores samtale. Jeg afviste klart og understregede, at vi i øjeblikket overhovedet ikke er der, hvor vi kigger på en børsnotering, og vi har heller ikke nye drøftelser med investorer i den sammenhæng, siger Erik Bredholt.

Ifølge Danish Crown har journalisten fra Jyllands-Posten erkendt over for Danish Crown, at bestyrelsesformanden har afvist, at der foreligger aktuelle planer.

- Men avisen har ikke desto mindre valgt at bringe historien mod bedrevidende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er ikke bekendt med, hvem de anonyme kilder i avisen er, men der er under alle omstændigheder tale om kilder, som ikke har noget indgående kendskab til Danish Crown. Det er både dårlig journalistik og manglende research fra en landsdækkende avis, som ønsker at profilere sig på erhvervsstof, siger kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes.

Historien har i dag givet anledning til, at Danish Crown er blevet kontaktet af en række finansielle samarbejdspartnere, som undrer sig over avisens udlægning.