Lyt til artiklen:

Arla flytter ind i Carlsberg Byen

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Arlas internationale salgskontors nuværende lejemål står til nedrivning, og derfor er kontoret nu flyttet til Carlsberg Byen. Her skal medarbejdere og forretningspartnere fremover kunne nyde godt af de fordele, der er ved at være en del af Carlsberg Byens liv med blandt andet butikker, grønne parker, kulturliv, og S-togsstation.

Kontoret huser omkring 70 medarbejdere, som ofte rejser udenlands eller har andre årsager til at sidde i København fremfor i Viby J ved Aarhus, hvor Arlas globale og danske hovedkontor ligger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Flytningen giver os mulighed for at nyde godt af det dynamiske og inspirerende miljø i Carlsberg Byen. Vi ser frem til at skabe et moderne og innovativt arbejdsmiljø og styrke vores tilstedeværelse i København, siger siger Rasmus Malmbak Kjeldsen, der er senior vice president for den internationale forretningsenhed i Arla i en pressemeddelelse.

Medarbejderne på kontoret i København er specialister inden for salg, marketing, produktudvikling og andre nøgleområder, der er afgørende for Arlas internationale succes.