Lyt til artiklen:

Interfiller får Agromek-debut

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Interfiller, der er eksperter i chelateret mikronæring, skal for første gang i firmaets 50-årige historie udstille på Agromek 2022 fra 29. november til 2. december. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Interfiller har i mange år været en fast deltager på messer i gartnerisektoren, hvor man længe har gjort brug af skræddersyede mikronæringsløsninger for at nå planternes potentiale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men efter den store opmærksomhed virksomheden har opnået med sin deltagelse i det danske forsøg på at opnå verdens højeste hvedeudbytte i rekordforsøget GWR18, er det nu blevet tid til at inspirere flere til at nå et højere udbytte.

Forsøget resulterede i en uofficiel danmarksrekord, og gav altså Interfiller mod på at bevæge sig ind i landbruget.

Masser af læring i hvederekordforsøg

Se også:

Masser af læring i hvederekordforsøg

Ifølge Henrik Gubi fra Interfiller har potentialet i dansk planteavl aldrig været større end nu, og på firmaets stand vil han og de øvrige medarbejdere fortælle gæsterne, hvordan de med brug af plantesaftanalyser og chelateret mikronæring selv kan finde og nå potentialet i deres afgrøder.

Og selvom det måske ikke rækker til hverken en dansk eller en verdensrekord, så kan der være rigtigt meget værdi at hente ved at gå målrettet til værks.

- Det kan godt være, du ikke når de 16 tons, men kan nu opnå 12 ud af 13 mulige under de forhold, der findes på dine jorde, så har du gjort det rigtig godt, forklarer Henrik Gubi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

YEN giver viden og løfter udbytterne

Se også:

YEN giver viden og løfter udbytterne

International inspiration

Interfiller vil gerne levere færdige, skræddersyede mikronæringsløsninger til den enkelte planteavler, og inspirationen hentes fra landmænd over hele verden. Og også de mange trofaste danske kunder byder ind med forslag, der år for år er med til at hæve barren for, hvor store udbytterne og kernerne kan blive.

Tre gange har Interfiller været med på holdet, når Vagn Lundsteen har forsøgt at slå verdensrekorden i mest høstet hvede pr. hektar, men også en række af de danske deltagere i Yield Enhancement Network, forkortet YEN, benytter sig af den chelaterede mikronæring fra Interfiller i jagten på at opnå det størst mulige potentiale, og det er der flere grunde til, mener Henrik Gubi.

- Vores produkter er unikke danske blandinger tilpasset danske forhold, og vi leverer standardløsinger med baggrund i 50 års erfaringer, men vi kan også tilpasse produkterne helt som du vil, og ikke mindst med vished for at blandbarheden i sprøjten er i orden, siger han.

Top-udbytter kan nås gennem plantesaftanalyser

Se også:

Top-udbytter kan nås gennem plantesaftanalyser