Lyt til artiklen:

MI overtager Flarup Maskiners produkter fra Dammann, Hawe og PTG

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) udvider deres udbud af produkter. Det sker i forbindelse med et planlagt generationsskifte, hvor Vejle-virksomheden overtager Dammann, Hawe og PTG fra Flarup Maskiner, der holder til ved Assens.

Den fynske virksomhed har siden foråret været på udkig efter nogle, der ville overtage forhandlingen, som de i de sidste godt 20 år har haft importen af i Danmark og Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes at lande en aftale med MI, så alt det, vi har bygget op over de sidste 25 år, kan videreføres i samme ånd, som vi har gjort, siger Jens Holland Flarup fra Flarup Maskiner i en pressemeddelelse.

Dermed udvider MI deres program af landbrugsmaskiner med de tyske sprøjter, sneglevogne og dæktryksregulering.

- Strukturudviklingen i landbruget fortsætter med uformindsket styrke og behovet for produkter fra den øverste hylde øges kontinuerligt. Det er derfor også rettidig omhu at disse produkter nu flyttes over i større rammer, hvor MI's forhandlernet i Danmark og Sverige kan give kunderne nærhed med hurtig service og reservedele, siger Kristian Jakobsen fra MI.

rich-media-2
Michael Warming (i midten) er en af de tre medarbejdere, som bliver en del af MI-teamet fremover sammen med Signe de Claville Holland Flarup og Christian Højer Foss. Foto: MI

Tre medarbejder følger med

Den endelige aftale fald på plads i begyndelsen af august, og MI overtager importen allerede fra den 1. september, hvor de tre medarbejdere Signe de Claville Holland Flarup, Michael Warning og Christian Højer Foss også bliver en del af MI teamet.

- Det var også vigtigt for mig at finde et sted, hvor Signe, Michael og Christian kunne se sig selv arbejde fremadrettet, og både de og jeg føler, at MI er det helt rette sted, siger Jens Holland Flarup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han vil nu bruge de næste år på at afvikle lageret af brugte maskiner.