Lyt til artiklen:

Exel Industries øger omsætningen i første kvartal

00:00
Hastighed: ???x
02:22

Omsætningen for første kvartal af regnskabsåret 2021-2022 udgjorde 159,4 millioner euro, hvilket er en stigning på 11,8 procent i forhold til samme periode i det foregående regnskabsår, skriver Exel Industries i en pressemeddelelse.

Ved konstant konsolidering (konsolidering af den nautiske aktivitet, +2,1 mio. euro) og valutakurser (+3,4 mio. euro, der hovedsagelig kan henføres til gunstige tendenser i forhold til den amerikanske dollar), var væksten +8 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Exel Industries fortæller at forsyningsproblemerne påvirkede produktionen mere i dette kvartal end i det foregående kvartal, hvilket forsinkede nogle forsendelser, især indenfor sprøjter.

- På baggrund af en robust ordrebog inden for alle vores forretningsområder, understøttet af et stærkt salgsmomentum og sunde tendenser på de underliggende markeder, er Exel Industries overbevist om, at efterspørgslen efter vore produkter vil forblive stærk. I betragtning af dagens inflationsmiljø og stigende produktionsomkostninger har koncernen opretholdt prisdisciplinen på tværs af sine forskellige virksomheder, fortæller Yves Belegaud, administrerende direktør for Exel Industries.

rich-media-2
Skemaet viser den øgede omsætning i første kvartal af Exel Industries Groups regnskab. Foto: Screenshot.

Exel Industries

Exel Industries er en fransk familieejet koncern, der designer, producerer og markedsfører kapitaludstyr og leverer tilknyttede tjenester, der gør det muligt for sine kunder at forbedre effektiviteten og produktiviteten eller forbedre deres trivsel, samtidig med at de når deres CSR-mål.

Drevet af en innovationsstrategi i over 60 år, har Exel Industries baseret sin udvikling på innovative ideer designet til at tilbyde kunderne unikke, effektive, konkurrencedygtige og brugervenlige produkter.

Koncernen har siden starten haft en betydelig vækst på hvert af sine markeder gennem både organisk vækst og virksomhedsopkøb, understøttet af et stabilt aktionærgrundlag styret af en langsigtet udviklingsstrategi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Exel Industries beskæftiger cirka 3.546 fastansatte fordelt på 27 lande og fem kontinenter. Koncernen havde en omsætning på 877 millioner euro i 2020-2021.