Lyt til artiklen:

Eftermontering af luftbremser på svenske vogne

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Metsjö meddeler nu i en pressemeddelelse, at alle producentens vogne med både boogie og flere aksler er klargjort til let eftermontering af luftbremser. Det betyder, at en kunde, der ønsker at skifte fra hydraulik til luftbremser efterfølgende, nemt kan købe en færdig pakke fra Metsjö til eftermontering, uden behov for svejsearbejde og med lav arbejdsindsats.

Mange nye traktorer leveres i dag med luftbremser og der er en øget interesse blandt kunderne for denne løsning, lyder det fra Metsjö.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Luftbremser har tekniske fordele, primært på grund af den hurtige reaktionstid og parkerings-/nødbremsen. Muligheden for at skifte mellem de forskellige bremsesystemer, hydraulik og luft forenkler fremtiden og øger videresalgsværdien for vores kunder, siger administrerende direktør Anders Ivarsson.

Alle vogne kan også udstyres med luftbremser direkte fra fabrikken.

Metsjö anvender en elektronisk luftbremse, der giver flere muligheder for forskellige muligheder, for eksempel ABS antiblokeringsbremse, ALB load-sensing bremsekraftkontrol og RSS automatisk bremse ved risiko for at vælte.

Derudover kan man få afstandssensor bag med bremsning, tyverilås, oplåsning af vogn med PUK-kode og visning af lastvægt i mobilapp.