Med en smartphone og Maskinbladets nyeste app har man nu en direkte og meget brugervenlig adgang til alle de seneste landbrugsnyheder, som Maskinbladets redaktion bringer hver eneste dag året rundt.

Dermed kan man holde sig opdateret og på forkant med udviklingen i erhvervet, uanset hvor man befinder sig i verden, så længe man bare har sin smartphone med sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og med den nye app kan man dermed sikre sig, at man altid har et forspring, når det gælder faglige og politiske nyheder. Man har således mulighed for at være den første, der ved, hvad der sker i branchen, og man kan dele nyhederne via blandt andet Facebook.1.000 har den allerede app'en kan downloades til alle gængse, moderne smartphones, og siden den blev lanceret for 14 dage siden, har flere end1.000 brugere allerede hentet den til et bredt udsnit af smartphones.Dermed har de foruden nyhedsstrømmen sikret sig adgang til mange øvrige faciliteter i den nye app som eksempelvis arrangementer, navnenyheder og ikke mindst den store, internationale maskindatabase med flere end 60.000 maskiner til salg.

Det hele er naturligvis fuldstændig opdateret og aktuelt.

Også til tablets

I den meget brugervenlige maskindatabase får man foruden grunddata og

billeder af de mange maskiner også maskinernes geografiske placering samt kontaktoplysninger på sælgerne med både mail og telefon. Og så er det desuden let at dele en maskinannonce med andre via blandt andet Facebook.Også kontakt til Maskinbladets redaktion er gjort let og smidig. Det er nu muligt at tippe redaktionen og sende tekst eller fotos direkte via app'en. Der er også en version på vej til iPad og øvrige gængse tablets.