Bredsgaard A/S fra Kjellerup i Midtjylland har længe været et kendt navn inden for landbruget. Men selv om maskinhandlen også har rådet over et stort sortiment af have-, park- og multimaskiner, har man ikke dyrket noget opsøgende salg på disse områder. Det bliver der nu lavet om på.

Fremover vil den midtjyske maskinhandel udføre en målrettet salgsindsats over for blandt andet boligselskaber, kirkegårde, skoler og andre offentlige institutioner, som er storforbrugere af de forholdsvis små maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kim Knudsen, der er leder af vores landmandsbutik, skal som en del af sin arbejdsfunktion stå for det opsøgende salg af disse maskiner og vil derfor ikke kunne være i butikken hele tiden. Dette i kombination med et stigende antal kunder i landmandsbutikken gør, at vi har besluttet at ansætte endnu en salgsmedarbejder til butikken, oplyser direktør Ivan Tang.

Den nyansatte medarbejder er den 35-årige Flemming Gravesen, der oprindelig er butiksuddannet inden for radio, tv og elektronik. Han har senest været ansat hos SB Specialbutikken i Viborg og er således godt kendt med det sortiment, der forhandles i en landsmandsbutik.