JF-Stoll Danmark har netop indgået aftale med Thorsø Maskinforretning om etablering af et nyt samarbejde i Midt- og Østjylland.

Thorsø Maskinforretning ligger lidt nord for Silkeborg og vil fremover tilbyde service til JF-Stoll-kunder i en stor del af det østjyske område.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Servicemontører fra Thorsø Maskinforretning har netop afsluttet et uddannelsesforløb på JF-Fabriken i Sønderborg, ligesom forretningen er i gang med at etablere et JF-Stoll-reservedelslager. En væsentlig del af forretningens opgave bliver at deltage ved levering og igangsætning af nye maskiner og at tilbyde serviceeftersyn på maskinerne.

Første fuldfoderblandere leveret

Salget i området udføres fremover i samarbejde mellem de to virksomheder, hvor en væsentlig del af salgsopgaverne udføres af JF-Stolls egne sælgere. Samarbejdet er trådt i kraft og Thorsø Maskinforretning har allerede leveret de første fuldfoderblandere til lokale mælkeproducenter - blandt andet en JF-Stoll Feeder VM 32 til et landbrug med 350 køer i Vellev.

- Vi har indgået aftalen med Thorsø Maskinforretning for at sikre de østjyske mælkeproducenter en solid og kvalificeret service, så de får en god totaloplevelse ved at købe et JF-Stoll-produkt, skriver JF-Stoll i en pressemeddelelse.

Thorsø Maskinforretning vil fremover repræsentere ét mærke inden for fuldfoderblandere, og det vil være de røde vogne fra JF-Stoll. Samarbejdsaftalen er trådt i kraft.