Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Vi måtte jo lige lære at passe grise igen

14. mar. 2023 | Indrykket af Nutrimin

Næsten i mål – om udfasningen af brugen af medicinsk zink

Del artiklen:

Udtalelserne blandt vores kunder har varieret fra ”det kunne være gået meget værre” til ”vi har jo lært at passe grise igen”. Langt de fleste af vores kunder har således styr på deres fravænning. Og det kører.


Det er dygtigt management og sikre rutiner der gør forskellen

Som foderstofleverandør vil vi gerne redde verden med vores foder. Fakta er, at vi som foderstofleverandør kan hjælpe til med, at foderet IKKE er den begrænsende faktor. Men fakta er også, at det er dygtigt management og sikre rutiner, der i sidste ende gør forskellen.


Bredere syreløsninger gør en forskel

I mange besætninger løses udfordringerne via en tilsætning af syre til foderet og vandet. Vi har set et skifte væk fra den billige myresyre over mod bredere syreløsninger. Her er Nutrimin godt kørende med de mere sofistikerede Nutri Novo- og Selko syrer. Bredere syreløsninger gør en forskel


Rigtig gerne et fælles dyrlæge-konsulentbesøg

Forud for de valgte løsninger, ligger en grundig afdækning af de enkelte kunders sundhedsstatus, smittetryk og produktionssystem som sådan. Almindeligvis baseret på et besætningsbesøg. Rigtig gerne et fælles dyrlæge-konsulentbesøg


Nedenstående er de pt. 4 mest solgte NutriKonc løsninger

NutriKonc 35 Plus – 135 gram fordøjeligt råprotein:

Nutrimins gennem tiders mest succesfulde fravænningsblanding. Og stadigvæk et sikkert hit.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside

NutriKonc 36 Safe – 129 gram fordøjeligt råprotein:

Non-zinkudgaven af Nutrikonc 35 Plus. Safe sortimentet er med moderat indhold af protein, samt et lidt højere niveau af hjælpe stoffer. Her accepteres typisk en lidt lavere tilvækst og et nødvendigt moderat forbrug af medicin omkring foderskift. Safe sortimentet udgør ca. 40 % af salget i dag.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside

NutriKonc 40 Care – 125 gram fordøjeligt råprotein:

Skåneudgaven af ovenstående NutriKonc 36 Safe. Care sortimentet er udviklet i samarbejde med vores hollandske kollegaer, der har flere års erfaring med zinkfri fodring. Det er blandinger med lavt indhold af protein og højt indhold af hjælpestoffer. Med Care blandingerne løser vi de hårdest ramte besætningers udfordringer.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside

NutriKonc 40 Care Power – 120 gram fordøjelig råprotein:

NutriKonc 40 Care Power er plasmaudgaven af ovenstående hollandske Non-zink løsning. NutriKonc 40 Care Power er den mest stabile løsning på markedet overhovedet. Iblandingen af plasma sikrer en stabil tilvækst på trods af det lave indhold af fordøjeligt råprotein.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside


Overordnet er overgangen til fravænning uden brug af medicinsk zink således gået ganske smertefrit hos Nutrimins kunder. Samtidig samler vi stadig erfaring hver eneste dag.

Lad os dele vores oplevelser omkring overgangen til fravænning uden brug af medicinsk zink.


Slå på tråden til Nutrimin og lad os få en snak om smertefri fravænning.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter