Nyheder

Status på ASF i Polen I DTL A/S

9. jul. | Indrykket af DTL A/S

Udbruddet af afrikansk svinepest (ASF) i Polen påvirker eksportmarkedet mærkbart i Danmark, hvor flere kørsler er blevet aflyst eller flyttet.

Del artiklen:

Vi mærker det også hos DTL, hvor vi nøje følger situationen og påvirkningen af markedet for os selv og vores kunder. Sidste notering anviser til en karantænezone med et dækningsområde på størrelse med Fyn. Det er et område, hvor der normalvis eksporteres mellem 1,5 og 2 mio. danske grise om året. I nuværende situation afregnes slagtesvin ca. 30 pct. lavere end sædvanligt i det pågældende område.

Hos DTL kører de faste kontrakter som planlagt, mens frie grise handles til lavere priser for en periode.

Det er svært at spå - især om fremtiden. Men vi antager, at lavmålet er nået for noteringerne, og at vi nu skraber bunden. Det er dermed vores forsigtige forventning, at vi kan se frem til gradvise prisstigninger på den anden side af høsten, og at markedet er helet og stabiliseret ved udgangen af året.

Vi opdaterer løbende på ASF-situationen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte salgschef Søren Brandt Pedersen på 30 80 85 26.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame