Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Hurtig levering er essentiel

25. mar. 2021 | Indrykket af Sjørup Group A/S

Krav til hurtig levering af reservedele

Del artiklen:

De fleste af os kender formentlig situationen hvor man har besluttet sig for at købe et produkt, og så vil man gerne have det i hænderne straks!
Sådan forholder det sig dog ikke altid.. 

Dette scenarie er tåleligt hvis pakken man venter, er en ny grill-tang eller et par hjemmesko til moster Berit.
Står du derimod med en ukampdygtig maskine, ser du helst at værkstedet kan få de nødvendige reservedele så hurtig som muligt! 

Netop dette problem forsøger Sjørup Group at imødekomme. 

Virksomheden, som b.la. er kendt for dets store lager af brugte reservedele til landbrugs- og entreprenørmaskiner, tilbyder også en lang række nye reservedele.
Disse har hovedfokus på aksel og transmission samt hydraulik og brændstofkomponenter, samt bremsekomponenter.  

I forbindelse med en øget efterspørgsel på nye reservedele, blev en ny lagerhal på over 700 kvm opført udelukkende til nye reservedele. 

”Vi indså at behovet for hurtig levering var en generel forespørgsel ved alle vores kunder, men det kneb med pladsen her i Sjørup. Den nye lagerhal blev derfor opført både for at forbedre logistikken, men i højere grad for at kunne lagerføre flere reservedele. På denne måde kan vi hurtigt hjælpe vores kunder videre og maskinerne får mindst mulig nede tid.” Udtaler reservedelschef Steffen Sørensen. 

Konstant udvidelse

Selvom man er villig til at føre en stor lagerbeholdning, kan det være svært at forudse hvilke reservedele man bør have klar til levering. 

Sjørup Group kan dog drage fordel af både erfaring, dets medarbejdere samt kommunikation med deres kunder. 

”Vi synes måske som en broget flok herude i Sjørup, men det er nogle fantastiske kompetencer vi har samlet her i huset. Vi har en ophugsafdeling og et værksted med dygtige, erfarne mekanikere. Vi har en salgsafdeling hvor en del af sælgere er tidligere mekanikere samt sælgere med gode IT og analytiske færdigheder. Herfra kan man både trække på erfaring, se nye tendenser samt få et overblik over kommende behov. Vi har på den måde en rimelig fornemmelse af hvad vi bør have på lager” Udtaler direktør og ejer, Ole Lauridsen. 

Nye reservedele udgør i dag en væsentlig del af forretningen i Sjørup og ifølge Sjørup Group, har nye reservedele fortsat et stort udviklingspotentiale.


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter