Med beslutningen om, at al Arlas 24timers drikkemælk skal komme fra køer på græs, og med klimadebatten in mente, er der noget, der kunne tale for, at der er flere køer på vej på græs.

Afgræsning giver udfordringer, da vi ikke kender græssets energiindhold og næringsstofsammensætning præcist. Det ændrer sig hen over sommeren, men ændringen er ikke nødvendigvis ens fra år til år. Her kan vi lære af de erfaringer som økologerne og andre landmænd med køer på græs har med at styre afgræsningen over sommeren.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.