Lyt til artiklen:

KVK Hydra Klov opkøber konkurrent i USA

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Opkøbet af Appleton Steel Inc. er blevet en realitet efter en længere periode med god dialog mellem begge parter på hver sin side af Atlanten.

Opkøbet samler to virksomheder med omfattende erfaring indenfor udvikling og produktion af klovbeskæringsmaskiner. I forvejen er KVK Hydra på det amerikanske marked, hvor virksomheden har etableret et selskab og har ansat en amerikansk sælger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Appleton Steel Inc. har med 25 års erfaring skabt det førende brand indenfor klovbeskæringsmaskiner i Nordamerika, mens KVK Hydra Klov gennem mere end 50 år har etableret sig som den ledende producent og brand af klovbeskæringsmaskiner i Europa og Asien.

Dette opkøb er en enestående mulighed for at kombinere to globale producenter indenfor klovbeskæringsmaskiner med produktporteføljer og geografiske tilstedeværelse, der i udpræget grad komplimentere hinanden.

- Det er en fantastisk mulighed, hvor vi sammen kan anvende de synergier der er mellem virksomhederne og iværksætte vores nu fælles rejse mod kontinuerligt at forbedre og udvikle produkter til Klovbeskærings branchen, siger Palle Fjord Thomsen, CEO i KVK Hydra Klov.

At skabe værdi og vækst gennem solidt håndværk med fokus på kvalitet, enkelthed, brugervenlighed og uden at gå på kompromis med dyrevelfærden vil fortsat være vores mission og vi glæder os til at kunne bringe dette videre til endnu flere brugere rundt omkring i verden.