Den 12. december inviterer Landbo Limfjord til kursus i brugen af FarmTracking, oplyser Landbo Limfjord i en pressemeddelelse. Med FarmTracking får landmanden det helt rigtige værktøj til at tage med i marken, og app'en får landmandens telefon til at fungere som en lille markbog.

- Markarbejdet vil fremover bygge på kontrolleret præcision og med den lille hjælper ved hånden, bliver det lettere at få foretaget de nødvendige notater, fortæller Henning Hougaard, planteavlskonsulent Landbo Limfjord i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Henning Hougaard gør FarmTracking planlægningsarbejdet lettere for landmanden, og selve indberetningen bliver nemmere og mere overskuelig. I app'en kan landmanden blandt andet notere observationer som store sten eller specielt ukrudt, mens han er i marken. FarmTracking kan anvendes som et selvstændigt registreringsværktøj, men også med Mark Online.

- Men selvfølgelig kan det, som med alt andet nyt, være givet godt ud at tage et kursus i brug af den nye app. Vi ved, rigtig mange landmænd allerede har taget det brugervenlige program til sig, men med et introduktionskursus er man sikker på at komme godt fra start, og lærer at bruge appens faciliteter fuldt ud, fortæller Henning Hougaard.

Tilmelding til kurset foregår via Landbo Limfjord.