N.C. Nielsen har igen lavet en specialmaskine på værkstedet i Balling i det nordvestjyske. Man har netop bygget verdens første Linde gaffeltruck med firehjulstræk. Linde H 80/900 4WD er produktnavnet på den nye specialudviklede sejtrækker på otte ton, som frembyder solide køreegenskaber på forskellige typer køreunderlag.

Den nye Linde H 80/900-firehjulstrækker er særligt udviklet til de mange interne transportopgaver på byggepladser, oplagringspladser og lignende steder uden fast belægning. Den er også velegnet til at køre på stejle stigninger og eksempelvis også i snevejr. Alle disse steder kører maskinen ubesværet med sin tonstunge last.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som et ekstra plus, for truckføreren i særdeleshed, slår firhjulstrækket til i en glidende proces, så kræfterne langsomt overføres til baghjulene. Lindes velkendte køreegenskaber følger med hele vejen.

- Langt de fleste af vores Linde gaffeltruck kører på befæstede arealer ude og inde. Med den nye Linde H 80/900-firehjulstrækker udvider vi aktionsradius for denne type maskine markant. Den kan også køre på de ujævne overflader og i uvejsomt terræn. Vi ser et stort markedspotentiale i denne type Linde firehjulstrækker, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.