Den næste generation af store ballepressere fra New Holland har 20 procent kapacitet og baller med op til fem procent højere massefylde, hvilket øger produktiviteten og lønsomheden.

Presserne er udstyret med den nye MaxiSweep pick-up, som er helt nyudviklet for at sikre, at hvert strå presses med i ballen. Tændernes styrke er blevet øget på CropCutter-modeller med anvendelsen af seks millimeter spiraltænder som standard, hvilket øger holdbarheden ved arbejde i vanskeligt terræn og på marker med mange sten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De fire modeller i serien producerer baller fra 80x70 centimeter til 120x90 centimeter. Ballepresserne er designet med fleksibilitet ved skift mellem afgrøder, og de store pressere sikrer en høj ydelse i traditionelle og i mere utraditionelle afgrøder såsom sukkerrør og majs, hvilket gør presserne velegnet til den voksende biomasse-sektor.

Monteringen af en halmtilholder giver et jævnt afgrødeflow fra skåret til ballepresseren, og den hindrer forstyrrelse af afgrødeflowet, hvilket gør balleproduktionen mere ensartet. 

Læs mere om de nye ballepressere fra New Holland i næste udgave af Maskinbladet.