Formand Hans Erik Jørgensen blev i dag genvalgt som formand for bestyrelsen, og næstformand Thomas Helle, blev også genvalgt. Begge er valgt for et år. Hans Erik Jørgensen har, som formand, automatisk plads i primærbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer.

-Jeg er glad for valget og takker. Det er sjovt både at være landmand og politiker. Det er en fornøjelse, at samarbejde med alle parter og organisationer, sagde den nyvalgte formand lige efter klapsalverne fra salen på Gråsten Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved valget skulle fire repræsentanter vælges til bestyrelsen. Ud af den nuværende bestyrelse ønskede Rud Bruun og Torkil Brandt Petersen ikke at genopstille. Det betød at de stemmeberettigede skulle tage stilling til seks nye opstillede kandidater. Alle kandidater fik mulighed for en kort præsentationstale, inden frokost, hvor stemmetællerne gik i gang.

Disse blev valgt til bestyrelsen: Anders Steengaard Sørensen, Esben Møller Xu, Tobias Hausted, Ole Olsen, suppleant Flemming Skov. De siddende medlemmer, som ikke var på valg er: Jette Jørgensen, Lene Fløe Møller, Per Bundgård Hansen og Thomas Vang Jørgensen.