Farmas A/S er en af landets største New Holland forhandlere og i fuld gang med generationsskifte.

Virksomheden blev stiftet i 1941 af Kr. Nielsen. Poul Nielsen, hvis farbror stiftede virksomheden, blev direktør i 1971 og i 1998 overtog hans datter, Anette Rosengreen, direktørposten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu er tiden kommet til at tage næste skridt i familievirksomheden. Ved årsskiftet er Ole Borup Rosengreen, søn af Anette Rosengreen, udnævnt til underdirektør.

- Jeg er glad for at jeg kan videreføre Farmas' værdier i familien. Ole og jeg arbejder tæt sammen og bliver ved med at gøre det længe endnu, jeg har ikke planer om at trappe ned, siger Anette Rosengreen.

- Et generationsskifte skal planlægges i god tid. Det er vigtigt for mig, at der er lagt en plan forfremtiden, så vi sikrer arbejdspladsen og virksomheden bedst muligt, siger Anette Rosengreen.

Farmas A/S beskæftiger i dag 98 medarbejdere fordelt på fire afdelinger, og der er sket meget deseneste år.

Udvidelse mod nord

I 2013 skete der en omstrukturering af New Holland forhandlernettet i Midtjylland, og

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farmas får muligheden for at udvide aktiviteterne mod syd og etablerer en ny afdeling i Herning.

I 2017 sker der ligeledes en omstrukturering og denne gang udvides der mod nord i Vendsyssel og der etableres en afdeling i Brønderslev.

Senere i 2018 blev der indgået en aftale med områdeforhandler Ole Hedeman Maskinforretning om salg og service i Østhimmerland.

- Der er sket meget i Farmas-regi og branchen de senere år, og det er rigtig spændende at være en del af. Det at jeg nu har fået en ny titel ændrer ikke en hel masse i dagligdagen, men er som sagt en del af en længere proces, siger ole Borup Rosengreen.