Rytterne i Massey Ferguson nåede lørdag deres endelige mål, nemlig det danske hus på Champs Elysées i Paris. Turens sidste etape til Paris gik fra Massey Fergusons hjemby, Beauvais, som dagen forinden var mål for tourens næstesidste etape.

Undervejs på ruten klarede rytterne i feltet blandt andet strabadserne på den berygtede Mur de Huy, der i dag, mandag den 6. juli, skal forceres af de professionelle ryttere i Tour de France - de afslutter nemlig dagens etape på "muren".

Artiklen fortsætter efter annoncen

Beauvais og Paris

Jørgen Sørensen, Produktchef for Massey Ferguson fortæller om ankomsten til Beauvais:

- Vi var tidligt afsted fra hotellet, da vi skulle være sikre på at være fremme på Massey Ferguson fabrikken til frokost. Så vi var tidligt klar, havde en let medvind og skød en flot fart hele formiddagen - og humøret var højt, for nu var målet lige for næsen af os.

- Det sidste stykke på etapen, hvor vi skulle via motorvejen og ind gennem Beauvais by var en oplevelse. Politiet ventede på os udenfor Beauvais for at eskortere os det sidste stykke. Vores kaptajner havde nemlig ikke kørt den strækning før.

- Der ventede os en rigtig flot velkomst på fabrikken, hvor medarbejdere stod klar til at tage imod os. Og endnu bedre var det at mange af vores pårørende også havde taget turen fra Danmark for at fejre os og være sammen med os de to sidste dage, slutter Jørgen Sørensen.

Ved velkomsten holdt Campbell Scott, Massey Ferguson Director Marketing Services, en fin tale for alle rytterne og derefter stod den på guidet rundvisning på traktorfabrikken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MF entusiast om "muren"

Karsten Madsen, der til daglig er montør hos A/S Henry D. Nielsen, er en sand Massey Ferguson entusiast. Da chancen bød sig for at komme med på MF Tour de Beauvais tøvede han ikke et sekund. Han har lagt mange træningstimer på landevejene for at gøre sig klar til turen, men også hans Trek-cykel har fået en gennemgribende "tuning".

Gennem de 34 år som Karsten har arbejdet med Massey Ferguson, har han opnået stort kendskab til teknologien bag Massey Fergusons succes, og her tillægger Karsten MultiPower stor værdi. Han har således nu også integreret MultiPower på sin cykel, der totalt er forandret til en ganske unik Massey Ferguson Edition model.

De øvrige deltagere er helt sikre på, at MultiPower giver +30 procent ekstra hestejræfter, og på turens største stigning på Mur de Huy, hvor vejen stiger med 26 procent, viste MultiPower sin sande effekt og arbejdede effektiv, så Karsten Madsen med lethed kom op over bakketoppen.

På agco.dk kan du se mere om MF Touren