Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Landboforening præsterer rekordresultat

Af Maskinbladet - 18. feb. 2016 KL. 10:19

LandboNord fortsætter takterne fra 2014 og realiserer i 2015 det bedste resultat nogensinde. Overskuddet endte på 11,4 millioner kroner svarende til en forbedring på hele 66 procent i forhold til året før.

Landboforeningen LandboNord har i 2015 leveret et rekordresultat med et overskud på 11,4 millioner kroner.

Som i tidligere år kommer resultatet LandboNords ejere til gode, og der udloddes en medlemsrabat på cirka 15 procent pr købt time i LandboNord i 2015. Medlemsrabatten udgør hele ni millioner kroner - og over de seneste 5 år har LandboNord sammenlagt betalt 23 millioner kroner retur til ejerne, og tilbyder dermed nogle af landets mest konkurrencedygtige priser.

citat startcitat start

Danske fødevareproducenter gennemlever i øjeblikket den største krise i 80 år

- Uffe Bertelsen, administrerende direktør i LandboNord.

citat slutcitat slut

- Danske fødevareproducenter gennemlever i øjeblikket den største krise i 80 år. De er ramt af meget lave afregningspriser og vanskelige eksportforhold som følge af globale konflikter samt stramme rammevilkår. Vi har taget bestik af situationen, og året igennem bevaret et fuldt og skærpet fokus på, hvad kunderne efterspørger i lyset af den vanskelige situation. Samtidig har vi på de indre linjer udvist påpasselighed og optimeret driften, siger administrerende direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

Rekordudbytte til medlemmer

Resultatet udløser et rekordstort udbytte på hele ni millioner kroner til LandboNords godt 1.200 medlemmer. Med et medlemskab er man nemlig også medejer af forretningen LandboNord, og det store udbytte svarer til en rabat i størrelsesorden 15 procent pr købt rådgivningstime i 2015.

- Det er kontante fordele, som gør en forskel. I dag kræver et moderne landbrug bare en stadig mere kompleks og professionel rådgivning, og den er LandboNord garant for at levere. Derfor er det glædeligt igen i år at se et resultat, som står mål med vores ambitioner, siger Uffe Bertelsen.

LandboNord forventer en nogenlunde uændret aktivitetsniveau i 2016. Indtjeningen budgetteres forsigtigt og forventes derfor, især i lyset af kundernes situation, reduceret i forhold til 2015.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame