Landboforeningen LandboNord har i 2015 leveret et rekordresultat med et overskud på 11,4 millioner kroner.

Som i tidligere år kommer resultatet LandboNords ejere til gode, og der udloddes en medlemsrabat på cirka 15 procent pr købt time i LandboNord i 2015. Medlemsrabatten udgør hele ni millioner kroner - og over de seneste 5 år har LandboNord sammenlagt betalt 23 millioner kroner retur til ejerne, og tilbyder dermed nogle af landets mest konkurrencedygtige priser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danske fødevareproducenter gennemlever i øjeblikket den største krise i 80 år

- Uffe Bertelsen, administrerende direktør i LandboNord.

- Danske fødevareproducenter gennemlever i øjeblikket den største krise i 80 år. De er ramt af meget lave afregningspriser og vanskelige eksportforhold som følge af globale konflikter samt stramme rammevilkår. Vi har taget bestik af situationen, og året igennem bevaret et fuldt og skærpet fokus på, hvad kunderne efterspørger i lyset af den vanskelige situation. Samtidig har vi på de indre linjer udvist påpasselighed og optimeret driften, siger administrerende direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

Rekordudbytte til medlemmer

Resultatet udløser et rekordstort udbytte på hele ni millioner kroner til LandboNords godt 1.200 medlemmer. Med et medlemskab er man nemlig også medejer af forretningen LandboNord, og det store udbytte svarer til en rabat i størrelsesorden 15 procent pr købt rådgivningstime i 2015.

- Det er kontante fordele, som gør en forskel. I dag kræver et moderne landbrug bare en stadig mere kompleks og professionel rådgivning, og den er LandboNord garant for at levere. Derfor er det glædeligt igen i år at se et resultat, som står mål med vores ambitioner, siger Uffe Bertelsen.

LandboNord forventer en nogenlunde uændret aktivitetsniveau i 2016. Indtjeningen budgetteres forsigtigt og forventes derfor, især i lyset af kundernes situation, reduceret i forhold til 2015.