Kongskilde vil nu bearbejde jorden mere agressivt og dynamisk for at opnå en præcis dybde i såbedet. Løsningen er et nyt hydraulisk flexboard til nye Vibro Master 3000-serien, men flexboard tilbydes også til eksisterende Vibro Master 3000 kultivatorer. Den hydrauliske og justerbare flexboard tilbydes som ekstraudstyr.

Ensartet bearbejdning

Det nye hydrauliske flexboard gør det nemt løbende at justere bearbejdningen af jorden før tand-sektionen.

- Jens Christoffersen, Kongskilde

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det hydrauliske flexboard jævner jorden foran harvesektionen og slår de store jordknolde i stykker. Flexboardet er udstyret med Kongskildes Vibro Level tænder, der er placeret med 50 millimeter afstand og har justerbare sliddele. Kongskilde fortæller, at Vibro Level tanden har en meget kraftig konstruktion, men samtidig så fleksibel, at den kan absorbere stød fra eksempelvis sten uden at det påvirker harvningen.

Kombinationen af det nye flexboard, de originale Kongskilde S-harvetænder og det brede sortiment af efterharver betyder, at arbejdsdybden bliver meget præcis og at såbedet kan optimeres, lyder det fra Kongskilde

- Det nye hydrauliske flexboard gør det nemt løbende at justere bearbejdningen af jorden før tand-sektionen. Det sikrer en ensartet bearbejdning og et jævnt såbed, hvilket er afgørende for en succesfuld fremspiring, fortæller Jens Christoffersen, produktchef hos Kongskilde.

Dynamisk tilgang

Det hydrauliske flexboard på Vibro Master 3000 betjenes fuldt ud fra traktorkabinen. Det betyder, at føreren løbende kan justere angrebsvinklen, afhængigt af hvor aggressiv en udjævning han ønsker. Kongskilde fortæller, at arbejdsdybden samtidig kan aflæse på grund af den state-of-the-art designede dybdeskala.

Flexboardet er udstyret med de velkendte Kongskilde Vibro Level tænder, som i følge Kongskilde har vist deres styrke gennem mange år. Yderligere kan sliddelene på tænderne justeres i flere trin, når de bliver slidt. Det giver flere hektar pr. sliddel og lavere driftsomkostninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mulighed for eftermontering

Det hydrauliske flexboard er valgfrit til alle nye typer af Vibro Master 3000 såbedsharver. Desuden kan alle eksisterende Vibro Master 3000 efterbestykkes med flexboardet. Vibro Master 3000 serien omfatter arbejdsbredder på på 6,5, 7,5 and 8,3 meter.