Rådgivningsbranchen er stadig i forandring, og det mærker man også hos Byggeri & Teknik I/S i Herning. Her har man, med de to nye samarbejdspartnere i det sønderjyske, LandboSyd og LHN, oplevet en del opgaver til kontoret og det er ifølge deres orienteringsmail stigende.

Bestyrelsen arbejder på en ny ejerstruktur, som vil betyde, at det blandt andet omlægges fra at være Landboforeningerne Midtvest, til at det i fremtiden bliver Vestjysk, Lemvig Landboforening, Djursland Landboforening samt Sagro, som bliver fremtidens ejere os og ikke kun foreningerne som nu. Det betyder også, at Samsø Landboforening er udtrådt af selskabet pr. 31/12 - 2017, og at Landboforeningerne MidtVest og FamilieLandbruget Vestjylland også udtræder, hvis det falder på plads, og at Sagro forhåbentligt indtræder i løbet af 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Byggeri & Tekniks orienteringsmail, vil det være med til at gøre rådgivningsselskabet stærk og endnu mere levedygtig i den forandringsproces, som rådgivningsbranchen kommer til at opleve endnu mere i de næste år.

Den forventede udvikling

Ledelsen for Byggeri og Teknik er ganske tryg ved det kommende år, fordi landbruget trods alt er i en positiv udvikling.

- Vores nye strategi vil stille store krav til ledelseskapacitet, og det vil fortsat øge kravene til virksomhedens og medarbejdernes fleksibilitet og tilpasningsevne, skriver direktør Flemming Hedegaard i sin orienteringsmail.

- Heldigvis har vi en meget stabil medarbejderstab på 13 ansatte og det forventes, at vi i samlet flok og en god samlet indsats, er i stand til at opnå et positivt resultat for 2018, som opfylder vores budget og følger vores strategi, fortsætter han.

Bestyrelsen har sat nogle ambitiøse mål for virksomheden, som betyder at selskabet i 2022 gerne skulle have 20 ansatte. Denne vækst skal ske på tre områder:

Artiklen fortsætter efter annoncen

En fortsat styrkelse af hele den del af deres forretning, som omfatter rådgivning til de primære kunder, landmændene, en udvidelse af aktiviteterne på skadesopgørelse efter brande og andre forsikringsskader hos både landmænd og private, og en offensiv satsning på boligområdet, hvor markedet er stigende i segmentet med arkitekttegnede boliger fra 2-10 millioner både i byerne og på landet.

Bestyrelsen tror stadig på, at selskabet kan udvide deres kundegrundlag i landbrugssegmentet og på andre områder, og dermed som minimum fastholde deres indtjeningspotentiale, så udviklingen for Byggeri og Teknik kan give økonomisk afkast, samtidig med god, kvalificeret og uvildig rådgivning til deres kunder.