Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

BASF med nyt innovative svampemiddel

Af SSV - 6. dec. 2018 KL. 09:48

BASF starter produktion af nyt svampemiddel.

BASF har startet produktion af den seneste innovation inden for svampemidler Revysol på fabrikken i Hannibal, USA. Med dette nye aktive stof vil BASF tilbyde landmænd over hele verden et nyt værktøj, til at sikre sunde og sygdomsfri afgrøder i længere tid. Samtidig styrker BASF sin førende position inden for svampemidler. Revysol er det første svampemiddel, som vil blive fremstillet på fabrikken i Hannibal. De første godkendelser er på vej, og introduktionen forventes til sæson 2019/2020.

- Vi glæder os over den vellykkede start af produktionen i Hannibal. Det er en vigtig milepæl i forhold til at kunne tilbyde vores kunder dette højeffektive svampemiddel, fortæller Markus Heldt, som er chef for BASF's division Agricultural Solutions.

Med en investering på et tocifret millionbeløb i euro har BASF udbygget det eksisterende anlæg til produktion af det nye aktive stof.

Placeringen af verdens første produktionsanlæg for Revysol i USA understreger den strategiske betydning af det nye svampemiddel for markederne i Nordamerika.

- Vi er stolte af, at Hannibal er det første sted, der skal producere Revysol, siger Anne Berg, Vice President Manufacturing Americas i BASF's division Agricultural Solutions.

- Dette valg er baseret på det høje teknologiske niveau og den solide erfaring, der er på stedet, og det er en investering i fremtidig udvikling af fabrikken, som vil bevare og skabe nye arbejdspladser, siger hun.

Revysol forventes at blive BASF's nye store salgssucces inden for svampemidler. Salget forventes at kunne nå op på mere end 1 milliard euro. BASF har søgt om godkendelse af Revysol i 60 lande i Europa, Asien og Nord- og Sydamerika i mere end 40 afgrøder. Det patentbeskyttede aktive stof er designet til at opfylde de mange lovgivningsmæssige krav og samtidig levere en enestående effekt og selektivitet i et stort antal række- og specialafgrøder. Landmænd vil snart kunne få glæde af den hurtigt- og langtidsvirkende bekæmpelse af svampesygdomme og forbedret driftsledelse. Revysol vil komme på markedet i forskellige formuleringer tilpasset lokale behov, for at give afgrøderne en bedre beskyttelse under forskellige vækstbetingelser.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame