Lyt til artiklen:

Lej en traktor i sæsonen hos Kjærsgaard

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Skandinaviens største grønne fagmesse, Have & Landskab, løber af stablen onsdag til fredag i Slagelse. Maskinhandler S.D. Kjærsgaard deltager med en bred vifte af landbrugs- og entreprenørmaskiner, men det helt store fokus vil være på det netop lancerede traktor udlejnings-koncept Case Rental.

- Vi glæder os til HL23, da vi her har mulighed for at møde vores kunder i øjenhøjde og præsentere det nye udlejningskoncept, som er skræddersyet til dem. For det første ønsker vi at give kunderne mulighed for at drage fordel af traktorer af høj kvalitet, selvom de kun har midlertidige behov, fortæller Lars Petersen, SDK salgs og regionschef, S.D. Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sæsonbestemt behov

- Ved at leje en traktor fra os kan kunderne undgå omkostningerne ved at købe og vedligeholde deres eget udstyr, samtidig med at de stadig får adgang til pålidelige og moderne traktorer. Desuden erkender vi, at landmænd og entreprenører kan have behov for forskellige typer traktorer til forskellige opgaver eller sæsonbestemte behov. Ved at tilbyde et bredt udvalg af traktorer til udlejning kan vi imødekomme disse forskellige behov og sikre den rette traktor til en specifik opgave, siger han.

- Udlejnings-tilbuddene er let tilgængelige og bekvemt for kunderne. Vi vil tilbyde fleksible lejeperioder og konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi opretholder de høje standarder for kundeservice og teknisk support. Kundetilfredshed vil fortsat være en prioritet, og vi vil stræbe efter at levere en god oplevelse for alle, uddyber Lars Petersen.