Lyt til artiklen:

Agco buldrer frem i 2023 og ser ud til at sætte ny salgsrekord

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Der er fortsat markant fremgang i salgstallene for den amerikanske maskinkoncern Agco, der blandt andet står bag store brands som Fendt, Massey Ferguson og Valtra.

I løbet af de første seks måneder af 2023 har Agco samlet solgt for 7,2 milliarder dollars ( ca. 49 milliarder kroner). Det er en stigning på godt 27 procent i forhold til samme periode sidste år, der i øvrigt er den foreløbige rekord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agco sætter salgsrekord i 2022 og forventer mere i år

Se også:

Agco sætter salgsrekord i 2022 og forventer mere i år

- Robust efterspørgsel på vores markedsledende produkter og favorable forhold for industrien har øget Agcos rekordhøje resultat i andet kvartal, siger Eric Hansotia, president for Agco, i en selskabsmeddelelse.

- Vores "Farmer-first" strategi leverede rekordhøjt salg og operationel margin. Disse stærke resultater er yderligere bevis på, at vores præcisionslandbrugsteknologi og kvalitetsudstyr er højt efterspurgt og driver forbedringer i bæredygtig produktion for vores landmænd, mens den giver os vækstmuligheder med høj margin, lyder det fra den amerikanske topchef.

Agco forventer et samlet salg på 14,7 milliarder dollars for hele 2023, hvilket vil være to millarder dollars mere end sidste år.