Lyt til artiklen:

Sygdom tvinger DanHatch til udskiftning i ledelsen

00:00
Hastighed: ???x
03:00

Rugerivirksomheden DanHatch Group konstituerer ny koncernledelse. Det sker som konsekvens af, at Kristian Kristensen, koncernchef gennem 26 år, blev ramt af alvorlig sygdom i efteråret.

Siden har han været i et genoptræningsforløb, men det står nu klart, at han ikke vender tilbage til sin stilling som koncernchef i DanHatch. Derfor bliver DanHatch Groups koncernøkonomidirektør, Lasse Olesen, og koncern HR- og kommunikationsdirektør, Anette Hermansen, konstitueret som nye, sideordnede koncernchefer, skriver DanHatch Group i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kristian Kristensens betydning for udviklingen af DanHatch har været enestående og kan ikke overvurderes. Hans visionære tankegang, viljestyrke og gode humør har været drivende for selskabets udvikling. Vi takker Kristian Kristensen for den enorme indsats gennem mange år, og vi håber på at se ham igen i en funktion, når helbredet tillader det, siger bestyrelsesformand i DanHatch Holding, Henning Haahr.

Kristian Kristensen har været i DanHatch i 30 år og stået i spidsen de seneste 26 år. Han ser tilbage på sin tid i koncernen med stolthed og taknemmelighed.

- DanHatch har fyldt det meste af mit liv i mange år, og jeg er stolt over, hvad jeg sammen med fantastiske kolleger har været med til at udrette. Det har været en fantastisk tid, som jeg vil se tilbage på med glæde. Samtidig er jeg glad for, at interne kræfter bærer faklen videre, siger Kristian Kristensen.

DanHatch forventer endnu et rekordår i afsætning af daggamle kyllinger

Se også:

DanHatch forventer endnu et rekordår i afsætning af daggamle kyllinger

10 års anciennitet

Lasse Olesen og Anette Hermansen har hver over 10 års anciennitet i DanHatch og har begge været en del af koncernledelsen i en årrække. Siden Kristian Kristensen blev sygemeldt, har Lasse Olesen og Anette Hermansen haft delt ledelse af DanHatch-koncernen. Det er i naturlig forlængelse heraf, at de nu bliver konstitueret som sideordnede koncernchefer.

- Anette Hermansen og Lasse Olesen har et indgående kendskab til DanHatchs forretningsområde og organisation. De er to stærke profiler med samme værdier og forskellige faglige styrker, der komplementerer hinanden. Tilsammen udgør de en solid og særdeles kompetent duo, og det er med fuld tillid, at bestyrelsen konstituerer Anette Hermansen og Lasse Olesen som sideordnede koncernchefer i DanHatch Group, siger Henning Haahr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DanHatch Groups koncernledelse består således nu af Lasse Olesen, Anette Hermansen og koncernsalgsdirektør Søren Villumsen, som også er direktør i datterselskabet DanHatch Denmark.

DanHatch Group er ejet af landbrugskoncernerne Danish Agro og DLG.