Lyt til artiklen:

Agrovi starter internationalt rådgivningsselskab

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Agrovi lancerer rådgivningsselskabet Agroganic for sine internationale kunder. Det skriver Agrovi i en pressemeddelelse.

Agrovi har mere end 20 års erfaring med at arbejde med storskala landbrug i Østeuropa, og det har resulteret i ekspertviden i at rådgive indenfor innovative landbrugsproduktionssystemer, herunder regenerative dyrkningsformer for større landbrugsvirksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I de seneste år har Agrovi set en udvikling i den internationale efterspørgsel på rådgivning af dén type. Som følge heraf, er Agroganic blevet søsat til udelukkende at beskæftige sig med rådgivning til den udenlandske kundebase.

- Regenerativt landbrug handler om at arbejde med naturen fremfor imod den. Vi er nødt til at imødegå den stigende efterspørgsel på fødevarer og landbrugsprodukter, men dette skal imødekommes med ansvarlige dyrkningsmetoder, som også fokuserer på biodiversitet og kulstofbinding, siger Direktør Niels Peter Ravnsborg, der mener at regenerativt landbrug er vigtigt for at bekæmpe klima- og biodiversitetskrisen.

Derfor tilbyder Agroganic strategisk og operationel rådgivning til landbrugsvirksomheder i Europa, blandt andet i form af præcisionslandbrug, kulstofslagring i jorden og ESG-rapportering.

- Vi har den nødvendige viden til at gøre dette gennem vores ekspertise inden for alternative landbrugsproduktionssystemer, storskala landbrug og agroøkologi, siger Niels Peter Ravnsborg.

Flytningen af de internationale kunder til Agroganic sker, for at sikre kvaliteten i rådgivningen til Agrovis voksende gruppe af kunder i hele Europa.