Lyt til artiklen:

Derfor aflyses Agritechnica 2022

00:00
Hastighed: ???x
04:09

Agritechnica 2022 er aflyst, på grund af den aktuelle nationale og globale udvikling i forbindelse med corona-pandemien. Ud fra det hastigt stigende antal smittede på verdensplan, restriktioner på rejser og officielle regler, har DLG (German Agricultural Society) som arrangør, VDMA Agricultural Machinery Association og Agritechnicas udstillerkomité i fællesskab konkluderet, at betingelserne for at være vært for verdens førende landbrugsmaskinudstilling ikke længere er opfyldt. Sundhed og sikkerhed for besøgende, udstillere, partnere, medlemmer og personale er topprioritet i denne situation.

Det skriver tyske DLG i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den næste Agritechnica-messe finder sted fra den 12. til 18. november 2023 i Hannover, Tyskland, skriver tyske DLG i en pressemeddelelse.

- Med beklagelse har vi observeret at der efter den forværrede pandemisituation i de seneste uger, og de deraf følgende nuværende officielle regler, er opstået en berettiget ekstraordinær situation, hvor en problemfri eksekvering af Agritechnica ikke længere er mulig.

- Sammen med VDMA Landbrugsmaskinforening, messens udstillerkomité og mange diskussioner med både udstillere og besøgende, har vi derfor besluttet at aflyse næste års Agritechnica. Vi har truffet denne beslutning under respekt for vores ansvar over for alles sundhed og sikkerhed.

- Vi beklager dybt aflysningen. Mange af vores udstillere, samarbejdspartnere, besøgende og medlemmer samt hele DLG-teamet har allerede investeret i omfattende forberedelser. Vores fokus er nu på at forberede Agritechnica 2023 samt de andre nationale og internationale DLG-begivenheder og -messer, der er planlagt til næste år, siger Dr. Reinhard Grandke, administrerende direktør, DLG.

- Vi beklager alle dybt at Agritechnica 2022 alligevel ikke kan finde sted - på den ene side fordi hele branchen allerede så frem til den førende messe med stor forventning, og på den anden side fordi landmænd i øjeblikket kan nyde godt af de talrige landbrugsmaskiners innovationsimpulser på en måde, som sjældent er set før.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når alt kommer til alt, yder innovative maskiner, udstyr og softwareværktøjer et væsentligt bidrag til bæredygtige og fremtidssikrede produktionsprocesser for landbrugsmaskiner. At kunne præsentere vores omfattende portefølje af innovationer for et bredt industripublikum live på en international scene er og forbliver guldstandarden.

- Vi, som eksperter i landbrugsmaskiner, står derfor ved vores verdens førende messe og ser allerede frem til en succesfuld genstart af Agritechnica i Hannover i 2023, siger Dr. Bernd Scherer, administrerende direktør, VDMA Agricultural Machinery Association.

Agritechnica medaljer er uddelt

- Beslutningen om at aflyse Agritechnica er særlig vanskelig for os, da mange virksomheder specifikt har målrettet messen for at præsentere deres innovationer, siger Freya von Czettritz, Agritechnica Project Manager.

- Selvom Agritechnica ikke kan finde sted i Hannover næste år som planlagt, er det fortsat en mulighed for at fokusere på innovationerne i landbrugsmaskinindustrien. Derfor har vi som planlagt offentliggjort vinderne af den førende innovationspris for internationale landbrugsmaskiner. Vores tak går til DLG Innovationskommission, som uddelte én guld- og 16 sølvmedaljer for ekstraordinære innovationer.

Læs om Agritechnica medaljerne her:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Én guld og 16 sølvmedaljer på Agritechnica

Se også:

Én guld og 16 sølvmedaljer på Agritechnica

Digital Agritechnica forbliver

Det digitale supplement til Agritechnica, som blev lanceret i november 2021, vil fortsat være tilgængeligt som planlagt på den digitale platform DLG-Connect (www.dlg-connect.com) indtil udgangen af marts 2022.

Besøgende på platformen har mulighed for gratis at lære om aktuelle tilbud og informationer fra producenter af landbrugsmaskiner samt deltage i digitale arrangementer og netværke med virksomheder og landmænd.