Selvom der er sket en rivende udvikling siden Hjørring Dyrskues start i 1845, er husdyrene uden tvivl stadig omdrejningspunktet på dyrskuet. I år deltager over 640 dyr inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste, får, kaniner, høns og andet fjerkræ.

Som noget nyt i år er der mulighed for at deltage med heste, selvom de ikke skal eksteriørbedømmes. I stedet kan man deltage i vores nye D-ridestævne med blandt andet Dressur-Cup og Spring-Cup, der afholdes over de to dyrskuedage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Største maskinudstilling nogensinde

Maskinudstillingen slår igen i år rekord, og bliver den største udgave af udstillingen nogensinde. I år er der igen taget ekstra kvadratmeter i brug, så vi i højere grad kan leve op til efterspørgslen på at udstille netop her.

Der bliver udstillet et bredt udsnit af maskiner lige fra de helt store Landbrugsmaskiner til havetraktorer og andre maskiner, der primært henvender sig til hobbyfolket. Så uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på maskinudstillingen.

Outdoorudstilling for naturelskere

Ud fra erfaringer fra sidste år, etablerer vi et helt nyt udstillingsområde for dem, der har interesse i naturoplevelser. Vi har dels inviteret foreninger med relation til jagt, fiskeri, hunde, mountainbike, vandreture og lignende og dels forskellige firmaer, som sælger produkter og udstyr, man anvender, når man er i naturen eller skal bearbejde det, som man for eksempel fanger i naturen. Vi håber at byde på noget interessant for alle naturelskere - uanset hvad du foretrækker af naturoplevelser.

Oplev den verdenskendte hesteartist Mélie Philippot

Traditionen tro vil et stort dyrskueshow løbe af stablen fredag aften, hvor øjet kan lade sig fornøje af flotte opvisninger inden for dressur, spring og show. Som showets hovednavn kommer den verdenskendte franske hesteartist Mélie Philippot med et show, som uden tvivl vil imponere de fremmødte publikummer. Mélie Philippot er kendt for at levere spektakulære shows, som altid evner at overraske og begejstre hendes tilskuere.