FPT Industrial, motorfabrikken under CNH Industrial, har modtaget en ?Silver Level? certificering ifølge World Class Manufacturing (WCM) for sin motorfabrik i Torino, Italien.

FPT Industrial producerer motorer til blandt andet New Holland, Case IH, Claas, McCormick og Lanidini.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FPT Industrial designer, udvikler, producerer og markedsfører en række motorer, drivlinjer og aksler til køretøjer som traktorer, lastbiler og biler samt motorer til både og til kraftværker.

WCM er en af den globale produktionsindustris højeste standarder for integreret styring af produktionsanlæg og ?processer.

Det er et system baseret på løbende forbedringer, der har til formål at fjerne affald og spild fra produktionsprocessen ved at identificere mål såsom nul skader, nul fejl, nul nedbrud og nul affald.

Anlægget i Torino følger i fodsporene på sine sølvcertificerede søsteranlæg: drivlinefabrikken, ligeledes beliggende i Torino, og motorfabrikkerne i Bourbon Lancy, Frankrig, og i Foggia, Italien.

Anlægget i Torino er specialiseret i produktion af motorserierne NEF, F5 og Vector og beskæftiger mere end 1.000 personer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

CNH Industrial har 61 anlæg rundt omkring i verden, som er involveret i WCM programmet, og har nu i alt 11 sølvmedaljer og 21 bronzemedaljer. Den udbredte brug af WCM-principperne på CNH Industrials produktionsanlæg gør det muligt for hele virksomheden, som tæller i alt ca. 69.000 medarbejdere i 190 lande, at dele en fælles kultur baseret på effektive processer og på et universelt anerkendt sprog på tværs af alle anlæg og lande, hvor CNH Industrial opererer.