DLG?s datterselskab Gasa Group opnåede i 2015 sit hidtil bedste resultat på 27 millioner kroner før skat baseret på en rekordomsætning på 2,3 milliarder kroner. Årets resultat er mere end en fordobling i forhold til 2014.

- Vi har i 2015 set resultatet af flere målrettede indsatser de seneste tre år til trods for et presset marked i Europa. Markedet for blomster og potteplanter er under forandring, men med vores stærke datterselskaber i Holland, Tyskland og Polen har vi skabt en stærk position med unikke markedsmuligheder, siger Niels Søren Rasmussen, adm. direktør i Gasa Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- - Vi har i 2015 set resultatet af flere målrettede indsatser de seneste tre år til trods for et presset marked i Europa.

- Niels Søren Rasmussen, adm. direktør i Gasa Group

Med datterselskaber på de betydende markeder er Gasa Group i stand til at tilbyde alle kunder det fulde sortiment, og det er atypisk og skaber stærke kunderelationer.

- Vi skiller os ud og har en offensiv og innovativ tilgang til det europæiske marked, hvor vi har kunden i centrum, siger Niels Søren Rasmussen.

- Gasa Group skal skabe yderligere vækst i 2016. Hovedparten forventer vi at se på eksisterende markeder, men vi arbejder også målrettet med at få en væsentlig større bid af kagen på nærmarkederne ? altså i Skandinavien, siger Niels Søren Rasmussen.