Landbruget får mulighed for at få leasing af maskiner gennem en genopstået spiller på markedet.

Det er Spar Nord, som efter tre års pause har genoplivet Spar Nord Leasing.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På grund af forringede fundingforudsætninger valgte Spar Nord i 2011 sælge Finans Nord Easyfleet A/S samt overdrage de fremadrettede aktiviteter i Finans Nord A/S, men nu er Spar Nord tilbage.

Spar Nord Leasing fokuserer i første omgang primært på erhvervsleasing inden for transport, landbrug, industri og entreprenørvirksomhed, og i spidsen står direktør Jens Peter Madsen, der tidligere var en del af Finans Nord.

- Vi er glade for at være i gang, og vi kan allerede nu mærke, at der i landbruget og blandt de mindre og mellemstore virksomheder har manglet et leasingselskab, der for alvor satser på den personlige dialog og en høj grad af tilgængelighed, siger Jens Peter Madsen.

Skræddersyet

Blandt Spar Nord Leasings fire nye kundechefer er Johan Kjeldsen, der har arbejdet med leasing af udstyr til landbrug og transport siden 1987.

- Det, der adskiller os fra mange af de andre på markedet, er, at vi tilbyder fleksible løsninger. Der er mange knapper at skrue på, når det handler om at skrue en aftale sammen, der passer bedst til kundens behov og likviditet. Der er bare ikke ret mange leasingselskaber, der reelt er interesseret i at lave skræddersyede løsninger - men det er vi, siger Johan Kjeldsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spar Nord Leasing deler hovedsæde med banken på Skelagervej i Aalborg.

Spar Nord Leasing beskæftiger indtil videre 16 medarbejdere, der til sammen skal dække hele landet.